Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
FıRad ASLAN
FıRad ASLAN

TEBE$$ÜM~

Yorum

TEBE$$ÜM~

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1078

Okunma

TEBE$$ÜM~

Aşkta yokki mutluluk saçan,
Çiçek değiliz günlük açan,
Hangi sevdada bellidir kaçan ?
Hüzünden öte yoktur bize kalan..
Değilmidir gece insanı hüzünlendiren ?
O zaman gecelik olmalı, anlık ve sevindiren,
Yoksa Yakar bu sevda yüreği terse çeviren..
Olmalı insanlarda bir bakış açısı,
Yoksa kaldıramaz yakar bu aşkın acısı,
İnanırsa açılır başka kalbin kapısı,
Ben unuttum bunlar son kalıntısı..


-FıRad ASLAN-

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tebe$$üm~ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tebe$$üm~ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEBE$$ÜM~ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL