Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
congeri
congeri

Sana Beni Yazdım Beni

Yorum

Sana Beni Yazdım Beni

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1263

Okunma

Sana Beni Yazdım  Beni

Sana Beni Yazdım Beni

Sana Beni Yazdım Beni


Sana beni yazdım beni
Yazım iki yerde iki
Bir yüreğimde
Birde almında
Harfsiz
Üstünsüz
Ötre ve esresiz
Sana beni yazdım beni.

Sen bana bir tarih attın tarih
Her zerreme kazıdın munç’la granitce
Mermere kazır gibi
Kırk ifadeli her harf
Kırk yönlü
Kırk manaya gelecek türden
Gözden yürekten sana
Sen bana bir tarih attın tarih.

Tapu’mu kestin benim kendine tapumu
Koordinatlı cenup’dan garb’a
Hep benden sana çıkan can yollu
Hep sen planlı
Günün doğumu batımı her solukta sen
Ayın kaşını hilâlleştirmesi imzalı
Artık senin bilindim a-dan z-ye nim tasdikli
Tapumu kestin benim kendine tapumu...
*

Ömer Çetinkaya
Congeri
03.06.2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana beni yazdım beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana beni yazdım beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana Beni Yazdım Beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL