İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Yıldızlar...1

Yorum

Yıldızlar...1

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1224

Okunma

Yıldızlar...1

Yıldızlar...1

Gök yüzünde bir başka bugün Yıldızlar,
Beraberliğimizi aşkımızı sanki kutluyorlar,
Bak sevgilim hepsi bir yerde toplanmışlar,
Bizi seyrediyorlar,göz kırpıyorlar.
Sanki bize eşlik ediyorlar,
Görüyor musun bir yanıp sönüyorlar.
Sende benim Yıldızımsın,ışığımsın,
Kalbimi aydınlatan aşkımsın.
Yıldızlar kadar parlak umudumsun,
Çoban yıldızı kadar süslü,güzelsin,
Onun kadar aydınlık Yıldızımsın.
Kalbim şimdi bir başka atıyor,
Yıldızlar şahidimiz olsun,
Sen benim tek gerçeğimsin.
Gündüz olmasın bugün istiyorum,
Yıldızlar altında seni seyredeyim,
Romantizmi Yıldızlarla yaşayalım.
Yıldızlar gecemizi aydınlatırlar,
Sende geleceğimi aydınlatıyorsun.
Sarıl bir tanem sarıl sımsıkı,
Yıldızlar kadar ne güzelsin...
Sami ARLAN...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yıldızlar...1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldızlar...1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıldızlar...1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL