Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
a.
a.topal

yarın ben olmayacağım III

Yorum

yarın ben olmayacağım III

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1036

Okunma

yarın ben olmayacağım III

Dost düşmanım düşmanımla
Kara basan gibi üzerimizde
Bastırdıkca bastırıyor
Onlarca yaralı üç şehit
Gün ışığında kumrularda
Canlar bizim canlarımız
Dost düşmanım düşmanımla
Seyretmekte gece karanlığında
Canlar bizim canlarımız
Düşmanlarımın dişleri
Tırnakları kanlı
İşlerim zor hemde çok zor
Yarın ben olmayacağım


Eylül 2011
Ankara
a.topal

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yarın ben olmayacağım ııı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarın ben olmayacağım ııı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yarın ben olmayacağım III şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
A-BI-HAYAT
A-BI-HAYAT, @a-bi-hayat
10.1.2012 18:49:13
Yüreğinizi sağlık burkulsada içim keyfle okudum. Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL