Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

AŞKI BIRAKTIM

Yorum

AŞKI BIRAKTIM

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

4,5

Puan

760

Okunma

AŞKI BIRAKTIM

Kanatlı kuş gibi yâra uçardım
Gönlümde en güzel yeri açardım
Yaktı yüreğimi soldum sarardım
Bana göre değil aşkı bıraktım

Her aşkın sonunda yaşadım çile
Başa çıkamadım vallah aşk ile
Aşksız ölüm varmış deseler bile
Bana göre değil aşkı bıraktım

Mutlu yapacağım bütün işimi
Aşka düşüp kırmam artık dişimi
Çirkininden bulacağım eşimi
Bana göre değil aşkı bıraktım

Şubat 2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Aşkı bıraktım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkı bıraktım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKI BIRAKTIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL