Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
bayram yüksel
bayram yüksel

NE GEÇTİ ELİNE

Yorum

NE GEÇTİ ELİNE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1084

Okunma

NE GEÇTİ ELİNE




Hiçbir şey söyleme,
Gönül kapını yüzüme çarpıp,
Perdesini kapattın,
Söyle neden benimle oynadın.
Duygularıma alay,
Sözüme kabahat,
Sevabıma kusur ettin,
Söyle! neden tükettin.
Madalya mı taktılar yakana,
Heykelini mi diktiler yoksa,
Sevdiğini söylediğin,
O Kızılay meydanına.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne geçti eline Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne geçti eline şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE GEÇTİ ELİNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYLAVYOU
AYLAVYOU, @aylavyou
29.9.2007 06:23:14

harıka dizeler kutluyorum puanımla yüreğin dert görmesin.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL