Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Simsiyahım
Simsiyahım

Gurbet Kokulu Yar

Yorum

Gurbet Kokulu Yar

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1042

Okunma

Gurbet Kokulu Yar

Gurbet Kokulu Yar

gurbet kokulu yar,hoşgeldin
ne sevgiliydin,
en sevgiliydin giderken

sen dolaştın damarlarımda
kan yerine
iliklerime kadar
tenim yenime yabancı
sen soydun,
düşlerimde
fecre kadar

ete kemiğe bürünmeden aşk
korkudan ardan arınmadan aşk
hazzın harında barınmadan aşk

kirlenmeden ak döşşekler
hasret kokulu yar
iki gözüm
güle güle...

simsiyah

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gurbet kokulu yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gurbet kokulu yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gurbet Kokulu Yar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
4.12.2011 14:52:45
5 puan verdi
Güzeldi kaleminize yüreğinize sağlık
saygılarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL