Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
fatihcopoglu
fatihcopoglu

Ey Benliğim

Yorum

Ey Benliğim

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

694

Okunma

Ey Benliğim

Ey Benliğim

Ağla gözlerim geçmeyen günlerime
Ağla kalbim hasret dolu saniyelerime
Sen yan halime ey benliğim
Sen dur de ey bedenim
Sen çare bul derdime
Sen çare bul apansız dalışlarıma
Hapis olduğum karanlıklardan
Kaybolmuşluklar içindeki arayışlarımdan
Düşüne düşüne içine girdiğim çıkmazlardan
Sen çare bul
Sen çare bul ey benliğim
Cevabını veremediğim sorulardan
Korku duyduğum yarınlardan
Sen kurtar sen kurtar ey benliğim

FATİH ÇÖPOĞLU(çilesiz)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ey benliğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey benliğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ey Benliğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
demet demet şiir
demet demet şiir, @demet-demet-siir
4.12.2011 18:10:40
Her şeye çare vardır dualar ile,cevaplandığında,,,tebrikler,,
BİLAL TEKİN
BİLAL TEKİN, @bilaltekin
4.12.2011 00:06:42
UMARIM ÇARE BULUR ŞAİR ÇOĞU ZAMAN BENDE BENLİĞİMDEN AMAN DİLİYORUM BÖYLE
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
4.12.2011 00:05:06
Beğeni:
0
Okunma:
694
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL