Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
suskun nokta
suskun nokta

ÇALMA GÖNÜL KAPIMI

Yorum

ÇALMA GÖNÜL KAPIMI

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

910

Okunma

ÇALMA GÖNÜL KAPIMI

BAHARIMI KIŞA ÇEVİRECEKSEN
MUTLULUK YERİNE HÜZÜN VERECEKSEN
SENİ SEVERKEN ÇEKİP GİDECEKSEN
ÇALMA GÖNÜL KAPIMI


YÜREĞİMDE AÇAN AŞK ÇİÇEKLERİNİ SOLDURACAKSAN
BENİ YALANLARLA KANDIRACAKSAN
ATEŞLER İÇİNE ATACAKSAN
ÇALMA GÖNÜL KAPIMI


BİR HEVES UĞRUNA BENİ SEVECEKSEN
SEVGİME KARŞILIK VERMEYECEKSEN
KALPTEN VE YÜREKTEN SEVMEYECEKSEN
ÇALMA GÖNÜL KAPIMI


İNKAR EDECEKSEN SANA OLAN AŞKIMI
AKITACAKSAN GÖZYAŞLARIMI
YOK EDECEKSEN UMUTLARIMI VE YARINLARIMI
ÇALMA ÇALMA SAKIN GÖNÜL KAPIMI



KALP SESİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çalma gönül kapımı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çalma gönül kapımı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇALMA GÖNÜL KAPIMI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
25.11.2011 21:43:48
5 puan verdi
Güzeldi arkadaşım kutlarım.saygılarımla


Abdullah SÖZEN
Abdullah SÖZEN, @abdullahsozen
25.11.2011 17:27:58
istesende istemesende çalıyor o kapıyı.bazen bir saray bazende bir virane bırakıp gidiveriyor.kutlarım.saygılarımla
gönül gözü
gönül gözü, @gonulgozu
25.11.2011 11:15:44
Çok içten ifadelerle düşmüş yürek dizelere...Kutlarım gönülden. Allah herkese yürekten seven, değer bilen yar nasip etsin.
Saygı ve selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL