Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Lâbisî
Lâbisî

Kirpiğinde ölümü görmek

Yorum

Kirpiğinde ölümü görmek

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

929

Okunma

Kirpiğinde ölümü görmek

Kirpiğinde ölümü görmek

Sukutun çığlığı delermişya gönlü.
Bir bakış anlatırmış her şeyi.
İnermiş kaşlar mahzun bir uçurumdan düşercesine.
Gözlerine takılı kalmışsa hayalim.
Kirpiğinde ölümü görmek.
Yanında yalnız yalın ve yansız.
Hatasız fakat kusurdan biraz farksız.
öyle bir şey...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kirpiğinde ölümü görmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kirpiğinde ölümü görmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kirpiğinde ölümü görmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL