Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
banu begüm
banu begüm

TÜRKÜ DEDİĞİN

Yorum

TÜRKÜ DEDİĞİN

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

980

Okunma

TÜRKÜ DEDİĞİN

TÜRKÜ DEDİĞİN


Türkü dediğin,
Anamın dili gibi olmalı
Sevda kokmalı,hüzün dağıtmalı
Umut salmalı,yakmalı,ferahlatmalı
Türkü dediğin,
Anamı hatırlatmalı. TUNA BANU BEGÜM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Türkü dediğin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Türkü dediğin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TÜRKÜ DEDİĞİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
dost46
dost46, @dost46
21.11.2011 15:44:39
Türkü dediğin,
Anamın dili gibi olmalı
Sevda kokmalı,hüzün dağıtmalı
Umut salmalı,yakmalı,ferahlatmalı
Türkü dediğin,
Anamı hatırlatmalı
---------------
Ana gibi yar,vatan gibi diyar olmaz
O ezgilerle insan yaşamak ister...

Sevgim sevgin olsun can şairem,sevgi ve saygılarımla...
meselci
meselci, @meselci
21.11.2011 15:12:14
5 puan verdi


aYNEN.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL