(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İşte bu noktada neyi çok sevip neyi çok sevmeyeceğimizi idrak etmek lazım. Ancak sevgi bizim aklımız ve hükümlerimizle karar veremeyeceğimiz bir hal'in ifadesidir. Yine de belli bir zaman güzellikleri olup,neticede güzelliğini ve canlılığını yitirecek olana karşı bizi"kör ve sağır " edebilecek kadar yüce sevgi beslersek akıbetimizin hüsran olacağı muhakkak. Bir derviş ağlayan bir adama rastlamış. Adama :"Neden ağlıyorsun?" demiş. Adam :" Ben bir aşık ididm. Maşukum öldü" demiş. Derviş "Sen de seni hiç ağlatmayacak ,üzmeyecek birine aşık ol. Hiç ölmeyecek bir varlığa aşık ol" demiş. Saygı ile.
Yavv ben diyecektim onu...Şimdi ben ne yazacam ha? Ne yazacam?(Yazacağım yani, yanlış yapmayalım. Edebiyat öğretmeni var ne de olsa burada. Kulaklarımızdan çekmesin sonra )
Yavv ben diyecektim onu...Şimdi ben ne yazacam ha? Ne yazacam?(Yazacağım yani, yanlış yapmayalım. Edebiyat öğretmeni var ne de olsa burada. Kulaklarımızdan çekmesin sonra )
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.