Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
süleymanTaki
süleymanTaki

ılık nefesimsin

Yorum

ılık nefesimsin

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1196

Okunma

ılık nefesimsin

ılık bir nefes gibi titreksin içimde
avuç ayama kazınmış çizgi gibi
suretimdeki göz, kulağımdaki duyma yetim
soframdaki çeşnim, köşebasındaki uyuduğum minder
kar yağdığında pencereden bakma isteğim
... güneş batarken, ay gökte yüzerken
yazma isteğimi depreştirensin
alnıma biçilen ömür, izini sürdüğüm hayatsın
vadem bittiğinde Cenabı hak ruhumu alır
sende gittiğinde adın içimde kalır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ilık nefesimsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ilık nefesimsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ılık nefesimsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALEMDAR MİRZA
ALEMDAR MİRZA, @alemdarmirza
18.11.2011 18:19:34
5 puan verdi
tebrikler dost
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL