Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
DarP
DarP

Sensizliğin sonu yok

Yorum

Sensizliğin sonu yok

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

848

Okunma

Sensizliğin sonu yok

Gözlerimi kapadım seni düşlüyorum
Özlemin silinmez gönlümden
Ayrılık anı gelir aklıma kahrolurum
Bir ışık görmek için tekrar açarım

Fayda etmez hiçbir çabam
Sonsuzluğa uzanmışsın ; kavuşamıyorum
En ufak bir ışığa bakıyorum
Kaybediyorum tekrar

İzlerini sildim bedenimden
Fakat yüreğimden silemiyorum
Herzaman bir yarım eksik
Sana verdiğim sevgim yok artık

Nefret dolu bir yanım var daha çok
Sürekli kötü olan bir yanım, yine senin eserin olan.
Bırakıyorum kendimi karanlık bir boşluğa
ve yine aydınlık bir sabaha uyanıyorum !
Gönlümden akıp beni zehirleyen bir aydınlığa...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensizliğin sonu yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizliğin sonu yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensizliğin sonu yok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
17.11.2011 23:03:04
Beğeni:
0
Okunma:
848
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL