Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
cemalus
cemalus

GÖYA SEVİYORDUN

Yorum

GÖYA SEVİYORDUN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

805

Okunma

GÖYA SEVİYORDUN

GÖYA SEVİYORDUN




Çok seviyordun
Çok söylüyordun
Laf ettirmiyordun
Gözümün içine bakıyor
Bizi kimse ayıramaz diyordun
Neden söylüyordun
Bizi Kimse ayıramadı
Bizi Sen sen ayırdın
Demek göya seviyordun...




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Göya seviyordun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göya seviyordun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖYA SEVİYORDUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkü diyarı
türkü diyarı, @turkudiyari
18.11.2011 14:15:58
EN SON DARBEYİ YİNE EN ÇOK SEVENLER VURUR HAYATIDA ONLAR ZİNDAN EDER HELE BİRDE SOR YİNEDE HATA SENDEDİR DER
TEBRİKLER ÇOK GÜZEL
kurban
kurban, @kurban
17.11.2011 19:34:00

Hani
Çok seviyordun
Sen söylüyordun
Laf ettirmiyor
Gözümün içine
Bakıyordun
Bizi kimse
Ayıramaz diyordun
Evet söylüyordun
Bizi Kimse ayırmadı
Bizi Sen, sen ayırdın
Demek göya seviyordun...

demekki yalanmış kutlarım yazan kalemi saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL