Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
a.
a.topal

sevdam ol gönlümde

Yorum

sevdam ol gönlümde

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1045

Okunma

sevdam ol gönlümde

Yıl 1998
Dost billdi
Mevsimin baharında
Başı dik yalın ayak
Koşa koşa geldi
Suyun içti
Aşından yedii
Toprağı alına sürdü
Bağrın açtı kucakladı
Munzurun çığıltısında
Kızıl umutlara doğru
Kulaç attı
Özgürlük meşalesini omuzunda
Onurla taşıdı
Kimsenin
Irzına namusuna
Malına
Canına dokunmadı
Sevdası ağlarken sorguda
Hainlik bilmedi etmedi
Dersim dersim olalı
Böylesine şahan
Böylesine yiğit görmedi
Sevdam ol gönlümde
Hoşça kal Dersim

Aralık 2000
Pertek
a.topal

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevdam ol gönlümde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdam ol gönlümde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sevdam ol gönlümde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
A-BI-HAYAT
A-BI-HAYAT, @a-bi-hayat
12.11.2011 23:03:21
Yürekten dizelerdi hepsi. sıcaktı, dostaneydi, vedası bile . Emeğinize yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL