Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kalbimdesin73
kalbimdesin73

BİR KADININ EN GÜZEL YERİ

Yorum

BİR KADININ EN GÜZEL YERİ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2909

Okunma

BİR KADININ EN GÜZEL YERİ

BİR KADININ EN GÜZEL YERİ

BİR KADININ EN GÜZEL YERİ NERESİDİR...
HENÜZ KIRILMAMIŞSSA KALBİDİR...
KIRILMIŞSSA ISLAK BAKAN GÖZLERİDİR....
ARTIK AĞLAMIYORSA ...
DUDAK KENARINA YERLEŞMİŞ HÜZNÜDÜR...
HÜZNÜ BİLE HİSSETMİYORSA...
BUZ TUTMUŞ PARMAKLARIDIR...
ISINMIYORSA KONUŞMUYORSA...
VE ARTIK HİÇ GÜLMÜYORSA...
ANILARDA KALMIŞ ÇOCUKLUĞUDUR...
AMA MUHAKKAK VARDIR...
YETERKİ ONA SEVEREK BAKAN...
BİR ÇİFT GÖZ OLSUN ÜSTÜNDE.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir kadının en güzel yeri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir kadının en güzel yeri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR KADININ EN GÜZEL YERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL