Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şhn öner
şhn öner

eylül

Yorum

eylül

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1220

Okunma

eylül



hangi rüzgar şarkı söylüyordu teninde bilmiyorum ama
hazan mevsimiydi
düşerken elimden son yaprak..
adı;’eylül’
eylülü bilirsin
mahzun ve masumdur..
ne zaman göz göze gelsek onunla
bir erguvan utangaçlığı sarar yüzünü..
hep anlatmak istediği birşey vardır birilerine..
bir ayrılığı bazen
dalından düşen son yaprağın hüznü ile
aynı ayrılıkta sevinci bazen
düşen yaprağın toprağa dokunan elleri ile..
o yüzden ’eylül’ çok şeydir
bilirim..
çünkü sen ’eylül’sün..


şahin öner/

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Eylül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eylül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL