Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ametist
Ametist

SEVDA ÇİÇEĞİM

Yorum

SEVDA ÇİÇEĞİM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1202

Okunma

SEVDA ÇİÇEĞİM

SEVDA ÇİÇEĞİM

Sevda çiçeğimin yaprağı soldu
Yıne sensiz doğan bir sabah oldu.
Gönül hasretinden karalar bağladı,
Bu sabah da yine derdinden ağladı.

Öyle acı verdi,öyle keder ki,
Bir kez daha severmiyim bilmemki.
Umudum hep sendin,neşem de sen,
Döner miydin bir mevsim daha beklesem?

Günler geceleri,aylar yılları bitirdi,
Baharlar yazları,hazanlar kışı getirdi.
Bir sen dönmedin sevda çiçeğim sen,
Bir yemin ettim ki bir daha sevemem.

Ametist

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevda çiçeğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda çiçeğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDA ÇİÇEĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
taruz
taruz, @taruz
21.9.2007 23:20:54
günler gecmiyor sensiz
aylar geciyor sensiz
aç bana yor kollarını
bekliyorum yollarını
GÜLŞEN
GÜLŞEN, @glen
21.9.2007 23:13:44
Bu kadar ümitsiz olma..Güzel şiir Tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL