..................................... Şair ve şiir dostlarım bir ay gibi bir süre aranızda olamayacağım. Sağlık huzur dolu günler geçirmenizi diler saygılar sunarım. Hasan Öztürk
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevgili Hasan bey güle güle gidip gelin fazlada özletmeyin şiirlerinizi Ama sanki üzücü birşeyler olmuş gibi his doğdu içime umarım böyle birşey yoktur selam ve sevgimle
galiba ben işi kaçırdım. şiir kaldırılmış ancak yorumlardan yola çıkıyor ve gitmek istediğinizi anlıyoru ve üzülüyorum. mübarek günde ne diyeceğimi bilemiyorum.iftara kadar bigisayarı kapatıyorum. .......................kararınıza tabii ki saygım var.ancak üzgünüm.sebbini bimiyorum tabii .ancak üzgünü. inşaallah yeniden buluşuruz ancak üzgünüm. .......................ben sizi seviyorum.
Tek bir hedef uğruna, tek bir bayrak uğruna, Tek bir vatan uğruna , bölünmeden birleşebiliyor musunuz, mutlaka kazanırsınız. Bunun aksi tarihte yoktur, Türklerin tarihinde hiç yoktur.
gitmenize çok üzüldüm..ama sonunda kazanılacak bir zafer varsa gidin elbet yolunuz açık olsun.. tekrar aramızda görmek dileğiyle sevgiyle kalın.... umarım herşey istediğin gibi olur...(abime)
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.