Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
LEVOGAM
LEVOGAM

Yokluğuna Kesecek Ayaz

Yorum

Yokluğuna Kesecek Ayaz

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

913

Okunma

Yokluğuna Kesecek Ayaz


Çaresizliğimin sınırlarındayım güneş ha battı ha batacak
Kararacak gökyüzü akşam rüzgarını önüne katıp
Sokaklar terkedecek çoşkusunu kaldırımlar yavan
Kuşlar bile çekecek elini eteğini üzerimden

Gün vazgeçecek menekşe kokmaktan
Huyundan vazgeçecek tebessüm eden yüzüm
Çocukça sevinçleri kuçaklamayacak artık yüreğim
Deli dolu atmayacak yani sevdam

Sokak lambalarına terkedecek beni özlemlerim
Tekli gölgeler kuşatacak hüznümü
Sessiz yakamozlar sahip çıkarken öksüzlüğüme
Köprü altlarında sızıp kalacak keşkelerim

Pamuk pamuk yağacak üzerime gökyüzü
Yıldızlar fal açacak en karasından yarınlarıma
Şimşek olup vuracak ıslaklığıma yokluğun
yokluğuna kesecek çaresizliğimde ayaz

B//Ş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yokluğuna kesecek ayaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yokluğuna kesecek ayaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yokluğuna Kesecek Ayaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL