bir dilek tutmuştum yıldız kayarken sonra çoook zaman geçti üstünden dileğim gerçekleşti ama çok sular akmıştı malumunuz yerden keşke tam tarih verseydim.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
bir dilek tutmuştum yıldız kayarken sonra çoook zaman geçti üstünden dileğim gerçekleşti ama çok sular akmıştı malumunuz yerden keşke tam tarih verseydim.
Allah,kullarının uzanan ellerini hiç bir zaman geri çevirmez. Dilekler,anında olmaz,belirli zaman içersinde tek tek gerçekleşir. Güzel şiirinizi kutlarım şair arkadaşım. Sağlıcakla kalınız...
Bak Konfüçyus bile ne demiş: Zenginlik ve şeref, herkesin istediği şeylerdir. Eğer bunlar doğru bir yolda kazanılmazsa, pek çabuk kaybedilir. Şimdi konfüçyus kalkıp, keşke demeseydim bu sözleri diyebilir mi?
hımmm.. yazık olmuş yıldıza... dileğin gerçekleşmiş...geç olmaz hiçbirşey...heleki kabul olan dilek.. sen bi selam ver bakim...alırsaaaa tarih tutuyordur... almazsa haklısın...tarihi (fırsatı)kaçırmışın...napim...! kader de gitsin:(((
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.