Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mtuta
Mtuta

Türk..

Yorum

Türk..

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1211

Okunma

Türk..

Sözün bittiği yerdeyiz,
Bilirmisin biz kimin nesliyiz!
Bağrımızda ay yıldız yatar,
Türk’ün şanı tarihte yazar.

Artık damarımıza basmayın,
Hainliği zafer sanmayın!
Celallenirsek cihad ederiz,
Altı yüz seneye bir altı yüz daha ekleriz.

Ayrılıkmış niyetleri,
Özgürlükmüş talepleri,
Bu döktüğünüz kanları,
Ciğerinizden sökeriz.

Ey Türk evladı uyan,
Bak yatıyor pusuda düşman !
Girdap edin düşmana yaşadığı dağları,
Zehir olup kussunlar içtikleri kanları..



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Türk.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Türk.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Türk.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL