Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
BA
BATUHAN_CANER

AŞKIM

Yorum

AŞKIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1349

Okunma

AŞKIM

Her gün bakıyorum sana , unutamam
Aşkın var kalbimde, atamam
Hayal de olsan benim için
Seni yaşıyorum, anlatamam

Umudumu getirdim yanımda
Bizi yarınlara taşıyacak kadar
İçimde yaşattığım bu sevgim
Hiç bitmeyecek sonsuza kadar

Güzel duygularımın sahibi sensin
Gönül bahçemdeki en güzel çiçeksin
Sen benim hayatıma giren
Biricik prensesimsin…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL