Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
melense
melense

ÇEKİP GİTMEK VAR

Yorum

ÇEKİP GİTMEK VAR

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

865

Okunma

ÇEKİP GİTMEK VAR

ÇEKİP GİTMEK VAR

Sen, adını bilmediğim diyarlarda,
Ben ismi duyulmamış bir ucrada.
Kalan ömrü tamamlamak varmış yokluğunla,
Kim bilir belki bir sabahlık ya da daha fazla.


Çekilir perde gözlerime gözlerinle,
Bir el tutar ellerimi sıcak ve ıslak meziyette.
Düşerim bir sonsuzluk ateşinin içine,
Gözlerimi açtığımda, olmadığında ellerin ellerimde.

Sözlerim her yolu dener seni anlatmak için,
Lügat kelimelerim karışır aklıma gelince gözlerin.
Her yan her yer her şehir dolmuş içi büyük hazin,
Çekip gitmek var ama bedenimi taşıyamaz ruh eşeğim.


güven fatsa

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Çekip gitmek var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çekip gitmek var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇEKİP GİTMEK VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL