Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mevlevi
mevlevi

YANILDIM

Yorum

YANILDIM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

865

Okunma

YANILDIM

Köşede kaldım sıkıştım

Bir an durdum düşündüm

Galiba bu yolda,

Hep yalnız yürüdüm

Döndüm döndüm…

Acep nerde yanıldım?

Galiba buldum

Çünkü sana vuruldum

Seni görünce anladım

Onlara kandım

Ben sensiz hep yalnızdım


Her şey o an başladı ürperdim sandım,

Ama yanıldım!

Hayaller denizine gözlerinde açıldım .

Denize düşünce yılana sarıldım,

Seni bulamayınca kaçtım kurtuldum

Ararsın sandım,

Yine yanıldım

Yeter!

Usandım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yanıldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanıldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANILDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
melek_ol
melek_ol, @melek-ol
20.9.2007 15:37:00
tebrıkler...
Gecenin Rengi
Gecenin Rengi, @geceninrengi20
20.9.2007 15:29:06
Tebrik ederim..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL