Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
börteçine
börteçine

NE OLURDU BÖYLE SEVMESEYDİK

Yorum

NE OLURDU BÖYLE SEVMESEYDİK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1658

Okunma

NE OLURDU BÖYLE SEVMESEYDİK

yanlış bir ilişki,
yanlış bir sevda.
ne olurdu buluşturmasaydı,
kahrolası dünya.
unutmaya mahkum oldugumuz sevdamız,
biryudum mutluluga yıkılan dünyamız.
görmeseydik birbirimizi biz,
değmeseydi birbirine ellerimiz.
yaşasaydık birbirimizden habersiz.
neolurdu cıkmasaydın karşıma,
hiç görmeseydim seni.
tutmasaydım ellerini.
yıkıldım böyle ansızın,
kader acımadı göz yaşıma,
kadere boyun eğmeseydik.
yada böyle ölümüne sevmeseydik.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne olurdu böyle sevmeseydik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olurdu böyle sevmeseydik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE OLURDU BÖYLE SEVMESEYDİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kocasinan
kocasinan, @kocasinan
20.9.2007 16:46:15
Alınacak dersler varmış ki yaşanmış.

Kazandıklarınıza sevinin.

Şiir içliydi.

Tebrikler.
Gecenin Rengi
Gecenin Rengi, @geceninrengi20
20.9.2007 15:29:34
Tebrik ederim..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL