Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Necdet EREM
Necdet EREM

Tılsımlı Emanet!..

Yorum

Tılsımlı Emanet!..

( 5 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

4,2

Puan

928

Okunma

Tılsımlı Emanet!..

Tılsımlı Emanet!..


Put arama dışında,
Büyük put, içindedir.

Oluver bir İbrahim,
Bak balta, elindedir.

Korkma, vur kafasını,
Nefis denen o putun,

Kurtuluş Kurandadır,
O’na sımsıkı tutun.

Gir nebinin yoluna,
Kurtuluş O yoldadır,

O’ndan uzak kalanlar,
İnan ki hüsrandadır.

Ecel gelmeden sana,
Hazır ol sen, son ANA,

Havz-i kevserinden iç,
Şerbeti kana kana.

Dikkat et nefis denen,
Tılsımlı emanete,

Islah etmezsen eğer,
Giremezsin cennete.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

1.0

20% (1)

Tılsımlı emanet!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tılsımlı emanet!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tılsımlı Emanet!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nazlıgül
nazlıgül, @nazligul35
23.10.2011 00:58:54
5 puan verdi
Ah şu nefsimizi köreltebilsk..
....Çok güzel bir şiir.kutlarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL