Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
karacocuk67
karacocuk67

ZAMAN

Yorum

ZAMAN

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

994

Okunma

ZAMAN

Durdurmak ne kadar zor zamanı,

Geçmişe şöle kısık gözle bakmak ne acı.

Hatıralar bütün cıplaklığıyla kalıyor karanlıklarda,

Umutsuz bakıyordu dünya.ızdıraplara,acılara.



İstasyonlarda,limanlarda,duraklarda takılı kalırdı,

Akreple yelkovana boyun bükerdi küçük hayatlar.

Rakamlarla atışırdı sözler,akıllar.

Bir gecenin karanlığında kayan yıldız olurdu anılar.



Durdurmak ne kadar zor zamanı,

Resimlere hüzüne boğulmuş gözlerle bakmak ne acı.

Hasret başka baharlara,yazlara kalıyor ümitsizce,

Görmek istemiyor dünya.ölümsüzlüğü,sonsuzluğu...





BİLAL ŞIK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZAMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL