Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SineSepya
SineSepya

HOŞCA'KAL..

Yorum

HOŞCA'KAL..

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

1373

Okunma

HOŞCA'KAL..

İstanbulda’yım…
Deniz kenarında..
Seni düşünüyorum şimdi.
Yaşanması gereken ne varsa yaşandı belki
Ama bitti..
Ve veda..
Sadece ‘’hoşca’kal’’dedin.
‘Sen de’ dedim..
Ve gittin.
Bir gece çıkıp gelmeyeceğini bildiğim bu şehirde
Seni beklemekten vazgeçmedim..
Giderken bir yarımı sana emanet ettim
Kalan yarımda sensin.
Şimdilerde kıytı köşede bir yerlerde bekliyorum
Özlüyorum seni
Sesini duymadım uzun zamandır
Ayrılıkların böyle zor olduğunu bilemezdim
Hoşca’kal sevdiğim..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Hoşca'kal.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hoşca'kal.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HOŞCA'KAL.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
my_aslan
my_aslan, @my-aslan
20.10.2011 15:03:51
tebrik ederim gayet güzelll
~BİZce~
~BİZce~, @bizce
20.10.2011 14:29:29
4 puan verdi
kim bilir belki duyar da gitmez hoşçaKALIR...

Tebrikler/sevgiyle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL