Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
delisevda
delisevda

SİLİNİRMİ SÖYLE

Yorum

SİLİNİRMİ SÖYLE

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1060

Okunma

SİLİNİRMİ SÖYLE

Bir hüzün şiiri karaladin gönül sayfama.
Hatıram olsun diye imzanı attın altına.
Sakın unutma diye yazmışsın sonuna.
Yürekten yaşanmış anılar silinir mi söyle.

Her şiirin vardır elbet acı tatlı hikayesi.
Bir hayat dersi verir insana her kelimesi.
Unutma demekle bitse de son hecesi.
Yürekten yaşanan anılar silinir mi söyle.

Bir damla gozyasin düşmüş kitabın arasına.
Bir tek saç telin hatıra kalmış o günlerin anısına.
Hayallerle avunmak kalmış bundan sonrasına.
Yürekten yaşanan anılar silinir mi söyle.


Delisevda

20.10.2011 00:30

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Silinirmi söyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Silinirmi söyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİLİNİRMİ SÖYLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL