Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
lost dost
lost dost

SON TİREN

Yorum

SON TİREN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1038

Okunma

SON TİREN

SON TİREN

Saat yaklaştı bu son tren
Hadi koş gel kaçmadan
Bu son tren
Bir bilet tek kişi sen
Ben trenin makinisti sen yolcusu
Varış yeri aşk
Hadi şimdi yolculuk zamanı
Aşka doğru
Neyi bekliyorsun daha
Aşk seni bekliyor
Aşk treni gitmeden yetiş
Bu son seferi


GÜLTEKİN UZUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son tiren Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son tiren şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON TİREN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
merve_05
merve_05, @merve-05
19.10.2011 13:54:21
yüreğinize sağlık , güzel bir şiirdi ...

sevgi , saygılarımla ..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL