Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ressam78
ressam78

CENNET GÖZLÜM

Yorum

CENNET GÖZLÜM

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

3491

Okunma

CENNET GÖZLÜM

CENNET GÖZLÜM

Gözlerindeki ışık umuttu aslında
Bu yüzden ben umut etmeyi sevdim
Kaderimin en karanlık ve fırtınalı anında
Hiç düşünmeden sımsıcak gözlerine demirledim.
Belli ki içime cemre cemre düşen bahardın sen
Kışın ortasında açmamış tomurcuktun besbelli
Beyaz bulutlara bürünmüş masmavi sonsuzluktun
Sen nazlı güneştin ışıl ışıl
Gökkuşağımdın rengarenk

Şuan avuçlarımda şükür dilimde duamsın
Gözlerinde cenneti koklattın ya bana
Cennette ebediyen seni bağrına bassın...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Cennet gözlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennet gözlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CENNET GÖZLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nagihann
Nagihann, @nagihann
18.10.2011 13:02:35
5 puan verdi
Arkadaşımdın dosdoğru
Ve yoldaşımdın vefalı
Şuan avuçlarımda şükür dilimde duamsın
Gözlerinde cenneti koklattın ya bana
Cennette seni ebediyen bağrında koklasın

harikasınız..
o da duacıdır emin olun ...
kutluyorum gönülden.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL