Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
hıyabani
hıyabani

İRANLI'DAN GAZEL

Yorum

İRANLI'DAN GAZEL

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1238

Okunma

İRANLI'DAN GAZEL

AŞİNALER BAŞKADIR
Türk güzeli

Başka başka naz eden bu mehlikler başkadır
Aşıkı rüsva eden şimdi cefaler başkadır

Geçti mecnun devrı eskildi sözü leylalerin
Şimdi mecnun eyleyen leyla edaler başkadır

Eyledi mecnun beni bir türk güzel bilmem neden
Gönlüm inler sızlayar dinle nevaler başkadır

Bir gönül verdim yemin alsa vererdim bir daha
Aşkının uğrunda anla can fedaler başkadır

Gönlümü sevday-i aşkı yandırıp ahesteçe
Yandırıp canım alan naz u vefaler başkadır

Derdime dert ekledin dertler oluptur sırdaşım
Hep dua ettim velakin beddualer başkadır

Derd-i hicran eyler talan bu gönlüm hanesin
Derdime derman ararken yok devaler başkadır

Görmeden sensin HIYAVAN’LI gönül kaptırmısan
Söyledei aşk başk devran aşinaler başkadır
10/17/2011

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İranlı'dan gazel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İranlı'dan gazel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İRANLI'DAN GAZEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL