Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ali KILIÇ (Sessiz şair)
Ali KILIÇ (Sessiz şair)

O GARİP SANCI

Yorum

O GARİP SANCI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

684

Okunma

O GARİP SANCI

Saat gecenin yarısı
günlerden, günlerden ne farkederki
bak yine o sancı,sen geldin aklıma
hâla yaran iyileşmedi
söküp atamadım bu yürekten
yer nere olursa olsun,kurulmuş saat misali
saat kaç olursa olsun,çıkmadın aklımdan
kendimi avutuyorum,
dalıp geziniyorum mazilerde
rüyalarıma konuk ediyorum
ve hayaller sona eriyor, rüyalar bitiyor
gerçeğe döndüğümde yine saplanıyor sancı
kabullenemiyorum gerçeği
derin bir iç geçiriyorum farkında bile olmadan
olmaz diyorum,bitmez tükenmez diyorum
zaman geçiyor kendimi avutuyorum
ne geçen zaman,ne gerçeğe gücüm yetiyor
gerçeğe uyanıyorum sonunda
bir gün diyorum,bir zaman bir mahalde
kimbilir diyorum belkide,kalmıştır milyarda bir zerre
onada razı oluyorum hafifliyor o garip sancı
yorgun düşüyorum,zamana teslim olarak..
Ali kılıç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O garip sancı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O garip sancı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O GARİP SANCI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL