Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ali KILIÇ (Sessiz şair)
Ali KILIÇ (Sessiz şair)

BENDEKİ SANA

Yorum

BENDEKİ SANA

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1490

Okunma

BENDEKİ SANA

BENDEKİ SANA

Bendeki sana yar! !
bendeki seni anlatmak kolay olsaydı
sen kalmazdın`ki bende.
ama sendeki ben`i çok aradım sende
zaman,zaman alaca karanlık misali,
oysa sen bende öyle işledin`ki hayatıma
sendeki benden eser kalmamış`ken
bendeki seni ecelime ortak ettiğimi
bendeki sana ithaf ederim..
ali kılıç

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bendeki sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bendeki sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDEKİ SANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
22.8.2018 16:56:42
Gönül dostu;
Elde ne gelir, iyilkleri yazmaktan başka...
Tebrik ederim...

............................................... Saygı ve selamlar..
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
11.11.2014 07:45:07
5 puan verdi
resim çok güzeldi
dizelerde
dinmesin gönül sesiniz
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL