(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
"Dalga geçme ey sevgili, ey kendini çılgın gören deha karmaşası Ya ölmeyi becer, Ya da sevmeyi bil"
bir tercih yapmak zorunda gibi; ölüm ve sevme arasında. sanki denk olmayan bir şeyler var. sevgisizliği adeta yaşam biçimi edinmiş o kadar çok yaşam var ki dünyada.
değişik bir şiir..
kutlarım.
voyager tarafından 9/18/2007 1:52:32 PM zamanında düzenlenmiştir.
hiç bişeyin hakkını veremiyoruz öyle değil mi?öyle bi hale gelmişiz ki ne yapsak yüzümüze gözümüze bulaşıyor...ölüm allahın emri,yapacak birşey belki yok ya;sevmek...sevmek bize bağlı değil mi? neden yürekten sevdiklerimize bunu hiç hissettirmeyiz?neden sevgiler sadece dilde yaşanır?
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.