Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
beyto
beyto

UNUT...

Yorum

UNUT...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

651

Okunma

UNUT...


UNUT ARTIK ONU DÜŞÜNME
O SENİ SEVMESEDE DERT ETME
BİLKİ DÜNYA HIZLA DEĞİŞİYOR
YENİ HEVESLER DOĞUYOR İÇİNE
YENİ YÜZLER GELİYOR GÖZLERİNİN ÖNÜNE
UNUT,UNUT ARTIK ONU DÜŞÜNME
ONUN HATIRASI KALBİNİ DELİP GEÇSEDE
BİLKİ O BAŞKA ALEMDE BAŞKA HAYALLER PEŞİNDE
HERKEZİN ÖLDÜR DÜĞÜ GİBİ SEVDİĞİNİ
ONUN DA SENİ ÖLDÜRMESİNİ BEKLEME
UNUT ARTIK ONU UNUT DÜŞÜNME
KARANLIĞA DOĞAN GÜNEŞ GİBİ AYDINLAT İÇİNİ
AMA O GÜNEŞİN BİR DAHA BATMASINA İZİN VERME
UNUTMA BU SÖZLERİMİ BİRER BİRER HATIRLA
AMA UNUT ARTIK ONU UNUT ADINI BİLE ANMA......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unut... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unut... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUT... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
22.9.2011 19:07:51
Beğeni:
0
Okunma:
651
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL