Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şairevari
Şairevari

Tetris

Yorum

Tetris

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

794

Okunma

Tetris

büyük kapıların ardındaki çoğul felaketlerde
ve parlatmaya çalıştığımız suni yıldızlarla,
üstelik yaldızlaşmış dilimizle
gerçeğin kıyılarında biteriz anca!

gerçek, sadece
rüyalarımızdaki tetris oyununun galipliği uzunluğundadır...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tetris Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tetris şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tetris şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zeki ersoy
zeki ersoy, @zekiersoy
15.9.2007 23:49:09
ilginç...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL