Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
alainergit
alainergit

Hasretimsin Sen

Yorum

Hasretimsin Sen

( 3 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1855

Okunma

Hasretimsin Sen

Hasretimsin Sen

Sen,son bestemin son güftesi
Bir taş plakta kalbimin sesi
Sen hazan yağmuru
Gönlümün yası
Sen gelincik tarlası
Gözümün nuru
Burcu burcu kokan mor çiceğimsin
Sen , nazlı bir kelebek
Kar tanemsin sen
Gönlüme düşen meleğimsin
Hasretimsin sen....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hasretimsin sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretimsin sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasretimsin Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zafer kocakuşak
zafer kocakuşak, @zaferkocakusak
7.12.2011 12:57:44
5 puan verdi
Kutluyorum kaleminizi çok güzeldi efendim...
gülter buyruk
gülter buyruk, @gulterbuyruk
26.9.2011 19:00:05
5 puan verdi
bir taşplakta kabimin sesi ..çok anlamlı çok güzel..o taş plakların hazin ve duygu yüklü sesi..özlem ,nostalji dolu..hasretimsin sen..güzeldi..
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
22.9.2011 10:08:38
5 puan verdi



Ne güzel bir şiirdi güneş gibi yürek ısıtıcı.

Sevginiz yitmesin inşallah.Gönülden tebriğimi bıraktım esere ve yön veren yüreğe.



© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL