Bir güzelden mesaj aldım, dedi hemen tanışalım, Bırak bana numaranı, nette kalamam yok vaktim, Evli, üç çocukbabası, elli iki yaşındayım, Yok bu taraklarda bezim, niye numara vereyim,
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir güzelden mesaj aldım, dedi hemen tanışalım, Bırak bana numaranı, nette kalamam yok vaktim, Evli, üç çocuk babası, elli iki yaşındayım, Yok bu taraklarda bezim, niye numara vereyim,
Erdoğan Ayan (eayan)
******************************************** Sayın Ayan, bu bir gerçekse, bayan olarak ben yerin dibine battım..Ahlaksızlık diz boyu.. Vah gençlik vah!.. Yasaklı listenize alınız derim.. Nihat Kaçoğlu Beyefendiye de çekilmişse mesaj, iki kerre vah!.. Ne diyeyim, yönetime şikayet ediniz..
Kaleminizi, o asil duruşunuzu alkışlıyorum.. Bir dörtlükle şikayetname umarım kulağına küpe olur O mahut şahsın....Aklını başına toplar.. Zaten av için gelmiş baksanıza.. Neyse!.. Efendim, kutluyorum kalemiinizi... Çok takdirlerimle...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.