Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

AŞKIN BÜYÜSÜYLE !!!

Yorum

AŞKIN BÜYÜSÜYLE !!!

( 4 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1086

Okunma

AŞKIN BÜYÜSÜYLE !!!

AŞKIN BÜYÜSÜYLE !!!



Aşkın kilitli kapası açıldı,,

Cesaret buldu doğan kelimelerle,,

Kocaman bir okyanus var gözlerimde,,

Güzelliği çağrıştırıyor aşkın büyüsüyle !!!



Dudaklarımdan çıkan her sözcük,,

Sana aşkımın ifadesidir aşk gözüm,,

Yanan yüreğimle kıpır kıpırım şimdi,,

Şiirle başlayan aşkın büyüsüyle !!!.........


15/09/2011
23:45/PERŞEMBE
YAZAN:ŞEBNEM ÖRS

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşkın büyüsüyle !!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın büyüsüyle !!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN BÜYÜSÜYLE !!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hansultan
hansultan, @hansultan
16.9.2011 01:48:41
5 puan verdi
duygular sanki konuşmuş şaire
duyarlı yüreği kutluyor ve yüzünüzün her daim gülümsemesi dileğiyle
selam ve sevgilerimle.
hansultan
hansultan, @hansultan
16.9.2011 01:44:11
5 puan verdi
isyankarsahin
isyankarsahin, @isyankarsahin
16.9.2011 00:06:59
5 puan verdi
yürekten sayfaya düsen yürek sesi kutluyorum saire dost
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL