Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Acıların Şairi 2
Acıların Şairi 2

Boş Hayaller

Yorum

Boş Hayaller

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

662

Okunma

Boş Hayaller

Sen kendine mutlu bir yuva kurdun
ben ise kendimi içkiye vurdum
beni yerden yere vurdukça vurdun
ikimiz için boş hayaller kurdum

Saçını okşayıp tarayacaktım
her telini öpüp koklayacaktım
ben sensiz mi kalıp ağlayacaktım
yarınlar için boş hayaller kurdum

Ümidimi meze yapıp harcadım
boş şişeler gibi bittim yıkıldım
sen gittikten sonra sanma yaşadım
hep senin için boş hayaller kurdum

Ali Uzgur

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Boş hayaller Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boş hayaller şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boş Hayaller şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL