Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
tu
tugrulahmetpekel

Çok ucuza gittim sevgilim

Yorum

Çok ucuza gittim sevgilim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1088

Okunma

Çok ucuza gittim sevgilim

Çok ucuza gittim sevgilim



Yüzünü görmeyeli üç hafta oldu
Hayatından çıkarıp attın
Bir kullanımlık kâğıt mendil gibi
Suçum seni sevmek miydi?
Hayatımsın dedim sesin çıkmadı
Seni iki gün görmesem özlüyorum
Benim için çok önemlisin dedim
Yine sesini çıkarmadın.
Bütün cesaretimi topladım
Seni seviyorum hayatım dedim
Sırtını dönüp yürüdün gittin.
Anladım ki ben
Çok ucuza gittim sevgilim.

Alfabeme:
Zeynep’in dünyasına yolculuk.
Seni her halinle seviyorum kız.
11.09.2011.Pazar
tugrulpekel.com

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çok ucuza gittim sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok ucuza gittim sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çok ucuza gittim sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL