Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
emanet_kalp
emanet_kalp

UZAK DUR

Yorum

UZAK DUR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

717

Okunma

UZAK DUR

UZAK DUR

arzularına vurup kaçıyor huysuzluğum
hadi beni yakala tutsak çocukluğum

gönlümün bam telinde geziyor parmakların
inadımı okşuyor usul usul ısrarın
vazgeçmeler göz kırpıyor
uzaklardan gelmemi isterken fısıltın

akıl sınırlarının son çizgisinde
deliliğin en dip yamacındayım
yalvarmalarına karışıyor direnişlerimde
kelimelerinde sevişiyor huysuzluğum

dillerindeki kör kuyularda kayboldum
ne sevildim ne unutuldum
gözlerindeki binbir davetli tuzak
uzak dur benden en uzak!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uzak dur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzak dur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UZAK DUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.9.2011 18:46:44
Beğeni:
0
Okunma:
717
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL