Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Tuna Köse
Tuna Köse

KIVILCIM

Yorum

KIVILCIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

954

Okunma

KIVILCIM

KIVILCIM

Her acı içimdeki ateşi körüklüyor
Her çıtırtı kül ediyor bedenimi
Kızıl ejderha beslemişim
Kanlı canlı bir yürekte
Hani yanarım ya bu ateşte
Yağmurlar yağar
Gözyaşları sel olur sevenlerin
Yine de sönmez bu ateş
Direncim olur sözler
Hep dayanırım acıya
Alışmış bu beden ateşe
Bir kıvılcımmış sevgin
Hemen geçti gitti..
[TUNA KÖSE]

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kıvılcım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıvılcım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIVILCIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL