Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
birsevda masali
birsevda masali

ADIMI EYLÜL KOYUN

Yorum

ADIMI EYLÜL KOYUN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

889

Okunma

ADIMI EYLÜL KOYUN

ADIMI EYLÜL KOYUN

Eylül,
Eylül yalnızlığa geçiş
kapısı mı;
Geçiş var mı bahara,
Sararıp dökülen,
Çınar ağaçlarının arasından,
Arşa erermi elin,

Nazlı bir göz izinde,
Dirilir mi, ölen yüreğin,

Uzatır mı, elini,
Edalı ses tonuyla,
Burada neden yatıyorsun,
Der mi sesizce,
Ölümlüleri;
Uyandırmaktan korkarca,
Korkmadan, yasaklardan,
Uzanır mı yanına sevdaca.

Yeni den doğacağım yılda,
Adımı eylül koyun dermi,
Bir ay boyunca ...

Birsevdamasalı sevda Konal Şenkaşlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adımı eylül koyun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adımı eylül koyun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADIMI EYLÜL KOYUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL