El ele gezeceğin, Göz göze geleceğin, Aşkım, Bitanem, Sevgilim, Seni seviyorum diyeceğin, Gülüşeceğin, Öpüşeceğin, Sevişeceğin bir sevgilin yoksa. Malın, mülkün, Trilyonun olmuş boşunadır.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
El ele gezeceğin, Göz göze geleceğin, Aşkım, Bitanem, Sevgilim, Seni seviyorum diyeceğin, Gülüşeceğin, Öpüşeceğin, Sevişeceğin bir sevgilin yoksa. Malın, mülkün, Trilyonun olmuş boşunadır.
NİHAT İLİKCİOĞLU (NİHAT İLİKCİOĞLU)
Sevgi ile birlikte sevilmekte önemli herşeyden önce insan olmak gerekir, hiç kimse parayı ve zenginliği öbür tarafa götüremiyor lakin insanlık bir hoş seda bırakır arkasında dizeleriniz güzeldi kutluyorum.Yunus diyarından selamlar.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.