Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kemal Gülmez
Kemal Gülmez

VAY ANAM VAY

Yorum

VAY ANAM VAY

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1052

Okunma

VAY ANAM VAY


Kuzular melemez
Inekler mölemez
Kargalar gaklamazsa
Vay anam vay
Esekler agirmaz
Horozlar ötmez
Köpekler havlamazsa
Vay anam vay
Kus gelip sicmazsa
Ari cicege konmazsa
Sinekler issirmazsa
Vay anam vay
Otlar yesermez
Agaclar meyva vermez
Ayilar bal yemezse
Vay anam vay

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vay anam vay Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vay anam vay şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAY ANAM VAY şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tekefsanem
tekefsanem, @tekefsanem
29.9.2011 22:07:24
5 puan verdi
dizelerinizharika olmuş elinize yüreyinize sağlık saygılar efendim
Kemalkarsli
Kemalkarsli, @kemalkarsli
28.8.2011 01:00:42
5 puan verdi
Ne olacak halimiz adaşım::))
Sade ve güzeldi..Kutluyorum.Saygımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL