her güzel gözüne yar göründü kara dokundun har göründü kar sandın zarar göründü erken açma ayaz vurur demedim mi
ak düşmüş saçlarına kar mı sandın her yüzüne güleni yar mı sandın zemheri düşleri har mı sandın erken açma ayaz vurur demedim mi
minnetsiz yiyecek aş bulamadın bağrına basacak taş bulamadın kuruttun, gözünde yaş bulamadın erken açma ayaz vurur demedim mi
geceler cürmü saklar mı sandın gözyaşı kiri paklar mı sandın toprak ruhu aklar mı sandın erken açma, ayaz vurur demedim mi
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Öncelikle eserinizi kutlarım.Ahengiyle ve duygu bütünlüğüyle baştan sona muhteşemdi .
Yine kafiyelere gösterilen özen çok dikkat çekiciydi.
O kadar beğendim ki anlatamam.Ancak .... kusuruma bakmayın bunu söylemek zorundayım söylemezsem eğer hem şiire hem de size karşı saygısızlık olarak adlederim... en azından paylaşayım takdir sizindir elbette..
Bu kadar özenli kafiye, duygu ve anlam bütünlüğüne rağmen... şiir tam olarak ne olduğuna karar verememiş gibi görünüyor.
Yanii... ne tam serbest..... ne tam hece....
Bir sentez olmuş... keşke ah keşkeee kafiyelerle birlikte hece sayısına da aynı titizliği göstermiş olsaydınız.
Tam donanımlı mükkem bir heceye imza atmış olurdunuz.Yanlış anlamayın şiiriniz kötü demiyorum zaten iyiolduğu için bu kadar emeğim yoksa inanın ...
Yanlış anlamayın beni sadece teknik ismi hakkında bir kimlik arayışı içinde olduğu aleni belli olan esere projektör tutmak istedim.
Gönül emeğinizi tüm içtenliğimle kutlarım.Selam ve saygılarımla.
Teşekkür ederim sayın Yaban inciri öncelikle eleştiriye karşı takındığınız nazenin tavır için sonra böylesi güzel bir yürekle tanışmaya şiir gibi bir güzelliği vesile kıldığınız için. Ne güzel anlaşılır olabilmek.Sağolun.
İşte hep görmek istediğim şey. Çok doğru ve naif yapılmış yapıcı bir eleştiri. Ve aynı güzellikte bir cevap. Şiir adına her iki yüreği de kutlarım. Selam ve saygımla.
Teşekkür ederim sayın Yaban inciri öncelikle eleştiriye karşı takındığınız nazenin tavır için sonra böylesi güzel bir yürekle tanışmaya şiir gibi bir güzelliği vesile kıldığınız için. Ne güzel anlaşılır olabilmek.Sağolun.
İşte hep görmek istediğim şey. Çok doğru ve naif yapılmış yapıcı bir eleştiri. Ve aynı güzellikte bir cevap. Şiir adına her iki yüreği de kutlarım. Selam ve saygımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.